Aquest blog ha estat creat amb la fi de penjar totes i cada una de les redaccions que es realitzin durant el següent curs, 4t ESO, i cada text contindrà una imatge relacionada directament amb l'escrit i d'on prové.

diumenge, 27 de novembre del 2011

L'AGUSTINA MARMORIA

Qui he triat per descriure és l’Agustina Marmoria, perquè crec que té un gran potencial i carisma que amaga i que no vol acabar de demostrar.
Una de les seves principals característiques és la felicitat. Destaquen els seus ulls d’esmeralda ressaltats per unes llargues pestanyes negres fetes amb gran perfecció i els seus ulls pintats amb un pàl·lid negre.
El seu cabell fins fa ben poc mostrava un color or amb un toc rebel i desmelenat, ara ha tornat al seu color natural, marró fosc. La seva cabellera li fluïa per les espatlles, cobertes sempre per un jersei. Les seves cames, tapades per uns pantalons llargs i els peus unes sabates, Converse All Star negres. A la seva pell es poden apreciar marques, com algunes pigues a la cara.
Martina Risso
Ella és una mica desorganitzada i és molt tranquil·la, però normalment és una mica nerviosa, per no dir hiperactiva. És una gran somiatruites i sempre aporta un to humorístic, quan estic amb ella no puc parar de riure. De vegades pot fer coses sense sentit, o bogeries que no la porten enlloc, però penso que ella és una gran persona que té caràcter i acostuma a saber el que vol. Tot i que, de vegades, pateixi per mals d’amor, es fa la valenta i segueix endavant. És una gran lluitadora.

1 comentari:

  1. Oh, m'encanta Josep! L'acabo de veure i hem ficat la mateixa foto jajaja, necessitem una sessió de fotos eh fotògraf :)!

    ResponElimina